Reviews

REVIEWS & CHAT

Motortrailerverhuur.eu is ook actief op Facebook. Dit is de plaats waar regelmatig het laatste nieuws geplaatst wordt. Like en volg onze pagina om vast in de vakantiestemming te komen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Onderstaand enkele berichten die wij in het verleden van onze klanten mochten ontvangen. Hier doen wij het voor, dit geeft ons energie; tevreden klanten!

Ton van der Zon: "Ruim 3500km met de trailer gereden. Goede prijs, geen problemen, alles compleet en perfect geregeld. Vooral ook de flexibiliteit bij halen en brengen"

Martin & Sandra: "Ik kan niks op de trailer aanmerken. Echt een TOP trailer. Volgende motorvakantie kom ik zeker weer een trailer bij je huren"

Hans van Gorsel: "Trailer voor 3 motoren, super trailer! Eenvoudig om de motoren te laden c.q. vast te zetten. Rijdt zeer relaxed, goed geveerd. Voelt erg veilig. Diverse complimenten gehad tijdens onze trip naar de UK"

Jan van Eijsden: "Sauerland Willingen, de trailer is voor 100km  goedgekeurd, daarmee kun je gewoon lekker doorrijden. Volgende keer weer, hoor"

Jake: "Net terug uit Italië, hebben een top vakantie gehad. Trailer is helemaal top onderhouden en zeer compleet uitgerust. Bedankt voor de uitstekende service René! We zullen zeker vaker bij je langskomen!"

Anneke & Hans: "Ruim 3 weken Schotland. Prima aanhanger, rotsvast op de achtbaanachtige wegen. Laden en lossen fluitje van een cent. In september weer, nu naar het zuiden"

Als onze klanten weer terugkomen van hun vakantie hebben ze de mooiste avonturen beleefd!


Hieronder kun je als klant jouw ervaringen met ons delen. Je hebt de mogelijkheid om foto's van de trailer toe te voegen. Meld je aan via bijvoorbeeld Facebook of Google en laat een reactie achter.